Over ons
Voegbedrijf van der Wier is een klein en jong bedrijf dat werkzaam is sinds 1998 in gevel- en daksanering. Ondanks dat het bedrijf klein en jong is zijn wij prima in staat zowel kleine als grote projecten uit te voeren. De afgelopen 15 jaar hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan en wij zijn voortdurend bezig in te spelen op de ontwikkeling en de vragen uit de markt, dat heeft er toe geleid dat wij nu een totaal pakket in huis hebben om van fundering tot dak u tot dienst te kunnen zijn.
U kunt hierbij denken aan dakreiniging en coating tot constructief scheurherstel en alles wat daar tussen ligt, vandaar ook onze naam: Voegbedrijf van der Wier gevel- & daksanering. Wij kunnen alles in eigen beheer uitvoeren en wij beschikken over modern materiaal. Ook daarin wordt voortdurend geïnvesteerd om milieubewust, veilig en efficiënt te kunnen blijven werken. Hierdoor zijn wij in staat om goede kwaliteit te leveren tegen een redelijke prijs, want dat is waar het bij ons en bij u om gaat!
Voor een geheel vrijblijvende offerte of informatie kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij proberen u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Contact